Antena Meniu Search
x

Video România - Germania 0 - 3, în finala CE de tenis de masă. Tricolorele pleacă acasă cu argintul. Competiţia a fost exclusiv în AntenaPLAY

Duelul dintre România şi Germania din finala Campionatelor Europene de tenis de masă s-a terminat 0 - 3. Echipa feminină formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia pleacă acasă cu medalia de argint. Duelul a fost exclusiv în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 17:37

România a pierdut finala cu Germania de la Campionatele Europene de tenis de masă. Fetele noastre au sperat şi au luptat până în ultima clipă, însă au fost învinse de echipa reprezentativă a Germaniei. România – Germania a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Naţionala feminină era vicecampioana europeană, obţinând medaliile de argint în 2021, la Cluj-Napoca.

Elizabeta Samara a fost învinsă de Xiaona Shan cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-8), Bernadette Szocs a fost întrecută de Ying Han cu 3-1 (14-16, 11-8, 11-8, 12-10), iar Nina Mittelham a dispus de Andreea Dragoman cu 3-2 (5-11, 11-9, 8-11, 11-6, 12-10), după ce românca a ratat două mingi de meci, potrivit as.ro

"În ciuda scorului finalei, România - Germania 0-3, tricolorele au luptat, ne-au oferit noi momente de mândrie şi de tenis de masă de calitate, în Malmo Arena, unde au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la finalul zilelor în care au avansat treptat, din grupe până în ultimul act. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Andreea Dragoman ne-au făcut să visăm la revenirea titlului european în România, însă momentele cheie şi ultimul cuvânt le-au aparţinut adversarelor", notează FR Tenis de masă în social media.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » România - Germania 0 - 3, în finala CE de tenis de masă. Tricolorele pleacă acasă cu argintul. Competiţia a fost exclusiv în AntenaPLAY