Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concursul verii vine de la AntenaPLAY: Cine iubește, nu lasă.... vara să treacă fără festivaluri și Insula Iubirii

Pentru toți fanii emisiunii "Insula Iubirii" și ai festivalurilor de vară, avem o veste extraordinară! Lansăm un concurs special care îți oferă șansa de a câștiga combo-ul perfect pentru o vară memorabilă. Știm care sunt plăcerile tale vinovate și ne-am gândit să-ți oferim ocazia să te bucuri de ele la maxim.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 14:27

Înscrie-te la concurs postând o fotografie cu cea mai inedită locație de unde urmărești emisiunea "Insula Iubirii" pe AntenaPLAY. Fie că ești pe vârful unui munte, pe plajă sau în mijlocul orașului, surprinde momentul și arată-ne locul tău special.

Avem pregătite premii pentru cei mai creativi participanți: 3 invitații duble la Summer Well și 10 abonamente de 1 an la platforma AntenaPLAY, pentru a te asigura că nu pierzi niciun episod din "Insula Iubirii" nici anul viitor.

Mecanismul concursului este simplu. Postează o fotografie sau un video pe TikTok, Instagram sau Facebook cu cea mai inedită locație de unde urmărești "Insula Iubirii" în AntenaPLAY și încarcă link-ul fotografiei în pagina https://concursinsula.a1.ro/.

Articolul continuă după reclamă

Răspunde cât mai creativ la întrebarea: "Dacă ai putea să creezi o nouă probă pentru 'Insula Iubirii', ce ar implica aceasta și de ce ar fi provocatoare pentru concurenți?". Cele mai creative răspunsuri vor fi câștigătoare.

Grăbește-te, concursul se desfășoară în perioada 24 iulie - 3 august. 

Nu rata șansa de a trăi experiențe de neuitat și de a-ți petrece vara alături de cei dragi la Summer Well sau de a urmări toate episoadele preferate din Insula Iubirii, plus imagini nedifuzate la TV exclusiv în AntenaPLAY. Mult succes tuturor participanților și așteptăm cu nerăbdare să vedem postările voastre inedite!

Pentru mai multe detalii despre concurs, vizitați https://concursinsula.a1.ro/.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » AntenaPLAY » Concursul verii vine de la AntenaPLAY: Cine iubește, nu lasă.... vara să treacă fără festivaluri și Insula Iubirii