Antena Meniu Search
x

Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Meciul Ulsan – Jeonbuk, scor 1-0, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a pierdut returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei şi este OUT din competiţie.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 17:46

Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY
- as.ro

Singurul gol a fost înscris de Seol Young-Woo, la ultima fază a primei reprize. Dan Petrescu a primit cartonaş galben în minutul 54, pentru proteste. Jucătorii „Bursucului” nu au reuşit să restabilească egalitatea şi au fost eliminaţi. În tur, Ulsan şi Jeonbuk au remizat, scor 1-1.

Petrescu a primit un cartonaş galben pentru proteste

Jeonbuk FC, echipă antrenată de românul Dan Petrescu, a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei la fotbal de o altă formaţie sud-coreeană, Ulsan HD, care s-a impus cu 1-0 (1-0), marţi, pe teren propriu, în manşa secundă a sferturilor de finală.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Young-woo Seol (45+2). Petrescu a primit un cartonaş galben pentru proteste în min. 54. În meciul tur, desfăşurat la Jeju în urmă cu o săptămână, scorul fusese egal, 1-1. Jeonbuk FC a ratat un penalty în prima manşă, prin brazilianul Orobo Tiago.

De remarcat că atât Jeonbuk, cât şi Ulsan sunt deţinute de concernul Hyundai. Ulsan HD, câştigătoare a competiţiei în 2012 şi 2020, va juca în semifinale cu Shandong Taishan (China) sau Yokohama F Marinos (Japonia). În meciul tur, de la Jinan, niponii au câştigat cu 2-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY