Antena Meniu Search
x

Iordania – Qatar e finala Cupei Asiei. Duelul e sâmbătă, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY

Iordania – Qatar e finala Cupei Asiei. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY. Ţara gazdă va lupta pentru a-şi apăra titlul împotriva selecţionatei Iordaniei, aflată pentru prima oară în ultimul act al competiţiei.

Iordania - Qatar e finala Cupei Asiei
Iordania - Qatar e finala Cupei Asiei - Profimedia

Qatar este campioana din 2019 şi va încerca să egaleze Coreea de Sud în clasamentul pe medalii al competiţiei. Japonia e prima la acest capitol, cu 4 trofee, fiind urmată de Iran şi Coreea de Sud (3).

De partea cealaltă, Iordania se află la cel mai bun parcurs din istoria ţării. Echipa lui Hussein Ammouta este la a cincea participare şi, până în 2024, îşi trecuse în cont doar două sferturi de finală, în 2004 şi 2011.

Această ediţie este una extraordinară pentru Iordania, care a fost pe 3 în Grupa E şi le-a învins apoi pe Irak şi Tajikistan. Meciul cu irakienii a fost cu adevărat dramatic. Iordanienii au fost conduşi cu 2-1 până în minutul 90+5, câştigând meciul în timp regulamentar. Şocul întrecerii a venit în semifinale, atunci când Coreea de Sud a fost eliminată, după victoria Iordaniei, cu 2-0.

Pentru a ajunge în finală, Qatar a obţinut punctaj maxim în Grupa A, cu trei victorii fără gol primit, 3-0 cu Lebanon, 1-0 cu Tadjikistan şi 2-0 cu China. Au urmat succesul cu Palestina, 2-1 în optimi, eliminarea la penalty-uri a Uzbekistanului şi victoria din semifinale, 3-2 cu Iran.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Iordania – Qatar e finala Cupei Asiei. Duelul e sâmbătă, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY