Antena Meniu Search
x

Iran – Qatar s-a jucat LIVE în AntenaPLAY! Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei

Iran – Qatar LIVE VIDEO (17:00) în AntenaPLAY! După succesul Iordaniei din prima semifinală de la Cupa Asiei 2023 cu Coreea de Sud, Iran şi Qatar s-au confruntat pentru al doilea bilet pentru ultimul act al competiţiei.

Iran şi Qatar s-au înfruntat în semifinalele Cupei Asiei
Iran şi Qatar s-au înfruntat în semifinalele Cupei Asiei - Profimedia

Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei, după un meci nebun cu Iran! Ţara gazdă a turneului final s-a impus cu 3-2 şi revine în ultimul act al competiţiei. 

Iordania s-a impus cu 2-0 în faţa Coreei de Sud, în prima semifinală de la Cupa Asiei 2023, şi a ajuns în premieră în ultimul act al turneului final. Meciurile de la Cupa Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY.

VEZI AICI MECIUL DINTRE IRAN ŞI QATAR DE LA CUPA ASIEI 2023

Min. 90+2: Iran – Qatar 2-3! Iranienii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Khalizadeh.

Min. 82: Iran – Qatar 2-3! Nebunie la Doha! Almoez Ali a marcat cu câteva minute înainte de final, după ce a interceptat în interiorul careului şutul lui Hatem.

Min. 51: Iran – Qatar 2-2! Jahanbakhsh a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde după ce a transformat un penalty.

Min. 43: Iran – Qatar 1-2! Răsturnare spectaculoasă de situaţie! Qatarul a preluat conducerea, după ce Iranul deschisese scorul. Afif a marcat, din pasa lui Fathi

Min. 17: Iran – Qatar 1-1! Abdulsallam a restabilit egalitatea, cu un şut deviat.

Min. 4: Iran – Qatar 1-0! Azmoun a deschis scorul cu o execuţie superbă.

Min. 1: A început a doua semifinală de la Cupa Asiei.

De trei ori campioană a Asiei, Iran nu a ma ajuns în finală de la ediţia din 1976, ediţie pe care a şi câştigăt-o. În 2019, Iran s-a oprit în semifinale, după înfrângerea cu Japonia, scor 0-3.

La ediţia din acest an, Iran a câştigat Grupa C din care au mai făcut parte Emiratele Arabe Unite, Palestina şi Hong Kong, cu maximum de puncte. În optimi, Iran a trecut de Siria la loviturile de departajare, după 1-1 în 120 de minute, în timp ce în sferturi a învins Japonia în mod dramatic, cu 2-1. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+6 din penalty de Jahanbakhsh.

De partea cealaltă, Qatar va juca pentru a doua oară în finala Cupei Asiei. Prima oară se întâmpla chiar la ediţia precedentă, din 2019, atunci când învingea Japonia în ultimul act.

La ediţia din acest an, Qatar a câştigat Grupa A, obţinând trei victorii cu Tadjikistan, China şi Liban. În optimi, Qatar a trecut de Palestina (2-1), în timp ce în sferturi a avut o misiune dificilă cu Uzbekistan, pe care a învins-o la loviturile de departajare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » AntenaPLAY » Iran – Qatar s-a jucat LIVE în AntenaPLAY! Qatar s-a calificat în finala Cupei Asiei