Antena Meniu Search
x

Accidentul în lanț din Tâncăbești a fost provocat de un tânăr vitezoman care fuma și vorbea la telefon

Un şofer cu prea puţină experienţă la volan a provocat un dezastru aseară, pe Drumul Naţional 1, la Tâncăbeşti.

Vezi și

Un şofer cu prea puţină experienţă la volan a provocat un dezastru aseară, pe Drumul Naţional 1, la Tâncăbeşti. Sunt imagini de coşmar suprinse la scurt timp după carambolul în care au fost implicate trei maşini. Tânărul care a schimbat benzile fără să se asigure conducea, se pare, cu mare viteză. Sunt martori care povestesc că l-au văzut agresiv la volan. Fuma şi vorbea la telefon. Doi copii şi încă patru adulţi sunt grav răniţi.

La ora 8 seara, vineri, în Tâncăbeşti, au fost scene dramatice. Un şofer care avea doar câteva luni de experienţă la volan a provocat accidentul în lanţ. Şapte oameni au fost răniţi, iar în cele trei maşini se aflau şi doi copii.

Şoferul a schimbat benzile fără să se asigure, moment în care a fost lovit de maşina aflată în spatele său. În urma impactului, a fost aruncat pe contrasens, unde a izbit o maşină care circula regulamentar.

Vitezometrul maşinii în care se afla şoferul care a provocat carambolului a rămas blocat la 110 kilometri pe oră. Doi adulţi au rămas încarceraţi. Imaginile surprinse de martori arată amploarea operaţiunii de salvare. Zeci de pompieri, medici şi poliţişti au fost mobilizaţi.

Bărbatul care are coloana fracturată este şoferul vinovat. El şi alte două femei au ajuns la Spitalul Floreasca. Una dintre ele în stare critică, iar medicii sunt rezervati. Soţul ei a fost internat la Elias, cu mai multe traumatisme. Maşinile în care se aflau sunt acum în sediul Poliţei din Ciolpani, pentru expertiză.

Accidentul pe sensul de mers spre Ploieşti. În zonă nu există parapete. Deşi Drumul Naţional 1 este unul dintre punctele negre pe harta poliţiştilor de la rutieră.

În septembrie 2014, 5 oameni au murit. Un tânăr a plecat la drum cu gânduri de sinucidere şi nimic nu l-a oprit să ajungă pe contrasens, unde a luat vieţi nevinovate.

În 2008, pasarela pietonală din Tâncăbeşti s-a prăbuşit peste maşinile care treceau în acel mement pe sub ea. Un om şi-a pierdut viaţa. Alţi doi au fost grav răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Auto » Accidentul în lanț din Tâncăbești a fost provocat de un tânăr vitezoman care fuma și vorbea la telefon