Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Amenda primită de şoferii prinşi că circulă pe banda de urgenţă a Autostrăzii Soarelui. Au fost filmaţi din elicopter

Șoferii unor mașini care circulau pe banda de urgență a A2 au fost pedepsiți cu ajutorul imaginilor înregistrate de elicopterul Poliției. În timpul operațiunii, 11 șoferi au fost înregistrați în timp ce evitau coloanele auto folosind banda de urgență.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 15:49

Au fost filmaţi din elicopter - Shutterstock

Operațiunea a avut loc duminică. Polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prin depistarea și luarea măsurilor legale față de șoferii care nu respectă regulile de circulație, a transmis IPJ Constanța.

Prinşi că circulă pe banda de urgenţă a A2, pentru a depăşi coloana de maşini

Acțiunea a avut loc pe Autostrada A2, iar la activitățile desfășurate a participat și un elicopter al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române. Acesta a survolat autostrada, comunicând echipajelor rutiere de la sol abaterile constatate, relatează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

„Pe fondul valorilor ridicate de trafic, au fost depistați 11 conducători auto care s-au deplasat cu vehiculele pe banda de urgență, pe sensul de mers Constanța – București. Față de aceștia a fost luată măsură reținerii permiselor de conducere în vederea suspendării, totodată conducătorii fiind sancționați contravențional”, a precizat IPJ.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 20.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri Auto » Amenda primită de şoferii prinşi că circulă pe banda de urgenţă a Autostrăzii Soarelui. Au fost filmaţi din elicopter