Antena Meniu Search
x

Aplicație pentru găsirea unui loc de parcare, în Pitești

La Pitești, telefonul mobil îi scapă pe şoferi de amenzi, atunci cand sunt in cautarea unui loc de parcare. Autorităţile au creat un site unde orice conducător auto poate vedea locurile de parcare unde are voie să îşi lase autoturismul, precum si locurile interzise. Î

Vezi și

La Pitești, telefonul mobil îi scapă pe şoferi de amenzi, atunci cand sunt in cautarea unui loc de parcare. Autorităţile au creat un site unde orice conducător auto poate vedea locurile de parcare unde are voie să îşi lase autoturismul, precum si locurile interzise. În aplicaţie au fost introduse 11 mii de spaţii. Unele închiriate de firme, altele de persoane fizice.

Cum locurile de parcare sunt puţine, iar maşinile cu mult mai multe, autorităţile din Piteşti încearcă să rezolve cât de cât problema. Aşa a fost creat site-ul www.parcăripiteşti.ro, care le arată şoferilor unde să parcheze fără să fie în pericol să primească vreo amendă.

În Piteşti sunt amenajate cam 35.000 de locuri de parcare, din care sunt închiriate aproximativ 11.000.

Aplicaţia este binevenită, spun şoferii. Mai ales cei care sunt Stan Păţitul.

Închirierea unui loc de parcare în Piteşti costă 120 lei pe an pentru orice locatar care obţine înainte avizul administrației de bloc. Pentru firme, suma crește cu valoarea TVA. Verificarea locurilor de parcare online este gratuită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Aplicație pentru găsirea unui loc de parcare, în Pitești