Video

Cozi interminabile pentru locuri de parcare, În Cluj

De Alex Prunean.
Publicat: 04.01.2021, 17:03.
Actualizat: 04.01.2021, 17:06

A început goana după locurile de parcare la Cluj-Napoca. Sute de persoane au format cozi în faţa primăriei pentru a depune cererile pentru obţinerea unui loc de parcare.

Chiar dacă procedura poate fi făcută şi online, oamenii vor să vadă cu ochii lor că dosarul a fost inregistrat la ghişeu.

Cu dosarele în mână, oamenii s-au aşezat la coadă încă de la primele ore ale dimineţii

Au aşteptat ca funcţionarii să deschidă birourile unde se puteau înregistra pentru a primi un loc de parcare.

Unii au venit înca de la 5 şi jumătate dimineaţa pentru a fi siguri că prind loc printre primii la rând.

Reprezentanţii primăriei spun însa că aplicaţia nici nu avea cum să funcţioneze. Motivul? Pentru a avea şanse egale, programul pentru depunerea dosarelor a început simultan în online şi la ghişee, la ora 8, în această dimineaţă.

Oana Buzatu, purtător de cuvânt Primaria Cluj: În ciuda faptului că primăria a pus la dispozitie servicii online care sunt absolut echivalente serviciilor fizice, oamenii încă doresc să vină şi fac acest efort în prima zi din an pentru a depune cererea pentru a fi siguri că au prima cerere de pe strada lor, astfel incat să aibă şanse să primească un loc de parcare.

Oamenii vor afla dacă au primit un loc de parcare abia la sfârşitul lunii martie, atunci când abonamentele celor care deţin deja parcări şi nu îşi achită taxele vor expira.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.