Antena Meniu Search
x

Ministrul Transporturilor anunţă marea asfaltare a Autostrăzii Soarelui. Când vor avea loc lucrările (Video)

Drumul zecilor de mii de turişti spre litoral, în perioada sărbătorilor, va fi pavat cu gropi şi utilaje. Cu doar trei zile înainte de minivacanţa de Paşte, ministrul Transporturilor anunţă încă o dată marea asfaltare a Autostrăzii Soarelui.

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 20:41

Vezi și

Drumul zecilor de mii de turişti spre litoral, în perioada sărbătorilor, va fi pavat cu gropi şi utilaje. Cu doar trei zile înainte de minivacanţa de Paşte, ministrul Transporturilor anunţă încă o dată marea asfaltare a Autostrăzii Soarelui. După o întârziere de şapte luni, drumul de viteză va fi reabilitat complet chiar în plină vară. Atunci când şoferii vor sta la cozi interminabile, pe şoseaua-şantier.

La fiecare câţiva metri, sunt cratere uriaşe peticite cu bitum. Capcane în care au căzut de-a lungul timpului mai mulţi şoferi. Aşa vor fi întâmpinaţi pe Autostrada Soarelui toţi cei care îşi vor petrece la mare minivacanţa de Paşte şi 1 Mai.

În total, 30 de kilometri de gropi peticite vor dispărea anul acesta de pe Autostrada Soarelui. Pentru tronsonul Bucureşti-Fundulea, contractul va fi semnat săptămâna viitoare. 

Nu se va circula normal nici ziua, pentru că traficul va fi închis pe întregul sens de mers spre mare, iar şoferii vor împărţi celălalt sens - şi vor circula astfel doar pe o bandă. Riscul de blocaje este mare, pentru că peste 30 de mii de maşini tranzitează zilnic Autostrada Soarelui, în sezonul estival. Nevoie de răbdare vor avea şi şoferii care merg spre litoral pentru minivacanţa de Paşte sau 1 Mai.

Situaţia critică în care se află drumul de mare viteză spre litoral durează de mai bine de 3 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În primăvara anului trecut, şefii de atunci din Transporturi promiteau refacerea completă a Autostrăzii Soarelui. Şantierul ar fi trebuit deschis în toamna anului trecut. După aproape şapte luni de amânări, lucrările în valoare de 20 de milioane de euro vor începe, teoretic, la începutul verii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » Ministrul Transporturilor anunţă marea asfaltare a Autostrăzii Soarelui. Când vor avea loc lucrările (Video)