Antena Meniu Search
x

Patronul unui service auto din Prahova, dispariţie misterioasă după ce a înşelat mai mulţi şoferi

Proprietarul unui service auto din Prahova a dispărut în mod misterios, după ce a înşelat mai mulţi şoferi. Le-a promis că le va schimba bordul maşinilor cu volan pe dreapta şi le-a cerut în avans mii de euro.

Vezi și

Proprietarul unui service auto din Prahova a dispărut în mod misterios, după ce a înşelat mai mulţi şoferi. Le-a promis că le va schimba bordul maşinilor cu volan pe dreapta şi le-a cerut în avans mii de euro.

Într-o clădire închiriată din oraşul Plopeni, judeţul Prahova, a funcţionat, până în decembrie anul trecut, un service auto. Publicitatea făcută pe Internet i-a adus patronului clienţi din toată ţara. Toţi proprietari de maşini cu volan pe dreapta, care voiau să circule cu autoturismele în România. Pentru sume cuprinse între câteva sute sau mii de euro, mecanicii auto promiteau lucrări complete. 

Andrei îşi cumpărase maşina din Marea Britanie, unde lucrează. Ca să o recupereze, şi-a trimis rudele din ţară, la service-ul din Plopeni, după ce proprietarul nu a mai răspuns la telefon. 

Andrei - păgubit: Era intactă, era în acelaşi loc în care eu o parcasem, cu cinci luni în urmă. În data de 7 ianuarie, soacra mea a fost sunată de soţia patronului, spunând că acesta a dispărut. 

La poarta service-ului au început să bată şi alţi şoferi înşelaţi. 

Şase persoane au depus deja plângere împotriva bărbatului care este căutat acum de Poliţie. A dispărut şi nici soţia lui nu ştie unde este. 

Doi dintre clientii care au venit la service sa vada ce se intampla nu si au mai gasit deloc masinile, iar alte patru autoturisme erau complet dezmembrate. In total, pana acum, paguba a fost evaluata la peste 35.000 euro. 

Este posibil ca numărul păgubiţilor să fie mult mai mare. În România, numai în ultimii trei ani, au intrat peste 50 de mii de maşini cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie. 

Bărbatul dispărut a adunat datorii mari la chiria pentru spaţiul în care şi-a amenajat service-ul auto şi ar fi primit chiar un ordin de evacuare. Persoanele înşelate de el spun că vor să-şi recupereze în instanţă inclusiv banii pe care i-au plătit ca avans, pentru piese de schimb. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Patronul unui service auto din Prahova, dispariţie misterioasă după ce a înşelat mai mulţi şoferi