Antena Meniu Search
x

Video Preţuri mai mari la RCA chiar şi cu 500 de lei, după anunţul că cel mai mare asigurator din România ar putea intra în faliment

La doar câteva zile de la vestea că cel mai mare asigurător de pe piaţă ar putea intra în faliment, şoferii resimt deja efectele. În ultimele zece zile, mai mulți asigurători au crescut semnificativ prețurile RCA. În unele cazuri poliţele costă cu peste 500 de lei mai mult.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 16.09.2021, 17:09

Vezi și

Cel mai mare asigurator din România, City Insurance, este la un pas de faliment, după ce nu a găsit cele 150 de milioane de euro pentru a prelungi activitatea, aşa că ASF poate pronunţa în orice moment falimentul. Faliment de pe urma căruia deja profită mai multe companii din domeniul RCA, care în ultima perioadă au micşorat poliţele. Este vorba de creşteri de preţuri chiar şi cu 500 de lei în plus. Cu greu se mai găseşte o companie din domeniul RCA care să nu fi mărit deja tarifele la poliţe. Sunt peste 3 milioane de români care aveau asigurări la City Insurance.

Cei care vor să îşi repare maşina în baza unei poliţe care a fost emisă de City Insurance au mari probleme. Service-urile refuză să le facă reparaţii de teamă că nu îşi vor primi banii. Guvernul vrea să mai calmeze puţin situaţia şi spune că în perioada va veni cu două acte normative care să pună frână acestor creşteri de preţuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Preţuri mai mari la RCA chiar şi cu 500 de lei, după anunţul că cel mai mare asigurator din România ar putea intra în faliment