Antena Meniu Search
x

Sute de radare pe şoselele din ţară. Polițiștii au ieșit la vânătoare de vitezomani (Video)

"Este tânăr, şi-a luat de puţin timp permisul şi conduce o maşină cu mulţi cai putere" este portretul vitezomanului făcut chiar de Poliţia Română, după ce a analizat toate amenzile pentru viteză.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 22:12

Vezi și

"Este tânăr, şi-a luat de puţin timp permisul şi conduce o maşină cu mulţi cai putere" este portretul vitezomanului făcut chiar de Poliţia Română, după ce a analizat toate amenzile pentru viteză. Poliţiştii au scos sute de radare pe şoselele din ţară, ca să-i prindă pe şoferii periculoşi. Acţiunea are loc, în acelaşi timp, şi în alte 25 de state europene.

La ieşirea din Bucureşti, poliţiştii au oprit maşină după maşină. O tânără vitezomană a fost surprinsă conducând cu 122 de kilometri pe oră. Mai avea un pic şi intra în parapet.

450 de radare i-au pândit pe şoferi, pe drumurile din toată ţara. Un vitezoman din Sibiu a fost prins cu 127 de kilometri pe oră. Ştia de acţiunea poliţiştilor, dar a găsit o scuză originală: "M-a enervat cineva care stătea pe banda doi".

Mulţi dintre şoferi au fost ochiţi cu radarul-pistol, care nu poate fi detectat datorită sistemului antibruiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În medie, anul trecut, în fiecare zi un om a murit iar alţi patru au fost grav răniţi în accidente produse din cauza vitezei excesive. Iar această medie îngrijorătoare se păstrează şi în primele două luni ale acestui an. 

61 de români şi-au pierdut viaţa în accidente, în 2019

Au fost peste 240 de accidente rutiere în care 61 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Pe baza datelor, Poliţia Română a alcătuit şi un profil al vitezomanului. Este tânăr, are permis de cel mult cinci ani şi conduce o maşină de peste 2000 de centimentri cubi. 

"Boala vitezei" o mai au şi unii dintre cei care conduc maşini de serviciu. Nici după ce au fost implicaţi în accidente, mulţi români nu renunţă la această pasiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » Sute de radare pe şoselele din ţară. Polițiștii au ieșit la vânătoare de vitezomani (Video)