Antena Meniu Search
x

Razie printre taximetrişti şi şoferi care practică transport în regim car-sharing, în Bucureşti (Video)

Diferiţi în stil şi deseori în condiţii, dar egali în faţa legii. Taximetriştii şi şoferii care practică transport în regim car-sharing au fost vizaţi, deopotrivă, de poliţiştii de la Brigada Rutieră din Capitală

De Redactia Observator la 17.03.2019, 14:00
Vezi și

Diferiţi în stil şi deseori în condiţii, dar egali în faţa legii. Taximetriştii şi şoferii care practică transport în regim car-sharing au fost vizaţi, deopotrivă, de poliţiştii de la Brigada Rutieră din Capitală. Agenţii au verificat de la acte până la consum de alcool şi chiar prezenţa aşa-ziselor "maimuţe" folosite deseori pentru a înşela clienţii. Şi au dat amenzi de zeci de mii de lei în câteva ore. 

A fost noapte grea pentru şoferii care practică transportul public de persoane. Indiferent de regim, poliţiştii i-au întâmpinat pe străzile Capitalei şi i-au verificat în detaliu.

“Politistii Brigazii Rutiere au organizat o actiune care a vizat verificare legalitatii transportului public de persoane, in regim de taxi si a transportului de oameni, in regim de inchiriere, cu conducator auto” a declarat Claudiu Costea, inspector Brigada Rutieră.

Oamenii legii au stat cu ochii pe tot ce înseamnă documente necesare pentru a practica astfel de servicii.

“Copie conforma, autorizatie de transport, atestat profesional si asigurare pentru bunurile transportate si pentru persoanele transportate” a spus Claudiu Costea, inspector Brigada Rutieră.

Peste 110 autoturisme au fost verificate în doar câteva ore de Poliţiştii Brigăzii Rutiere. Agenţii au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 45.000 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Razie printre taximetrişti şi şoferi care practică transport în regim car-sharing, în Bucureşti (Video)