Antena Meniu Search
x

Reducere și consiliere pentru un scaun auto nou pentru copii

România are cei mai mulţi copii ucişi în accidente rutiere. O cauză este şi ignoranţa părinţilor, pentru că nu mulţi sunt cei care îi transportă pe cei mici în scaune speciale.

de Redactia Observator

la 18.09.2020, 12:21

Vezi și
  • Orice părinte poate aduce un scaun de maşină vechi sau care s-a stricat.
  • Primeşte o reducere de 20 la sută dacă achiziţionează unul nou.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

O fundaţie vrea să schimbe mentalitatea părinţilor şi le oferă reduceri considerabile în schimbul celor uzate. Mai mult decât atât, sunt şi îndrumaţi în alegerea dispozitivului potrivit.

Laura nu a primit doar o ofertă de nerefuzat, ci şi consultanţă. Experţii o ajută să aleagă scaunul potrivit pentru Rareş, fiul ei de patru ani.

Laura: Mi se pare interesanta pt ca poti sa folosesti ceva ce ai deja si sa primesti si o reducere forte buna ca sa achizitionezi un sistem nou.

Orice părinte poate aduce un scaun de maşină vechi sau care s-a stricat şi primeşte o reducere de 20 la sută dacă achiziţionează unul nou.

Roxana Şotreanu, reprezentant fundaţie: Le oferim parintilor consiliere, testare si instalare gratuita, doar a acelor scaune care au trecut cu brio testele de impact, facute de instituii acreditate in acest sens.

Fundaţia nu se preocupă doar de siguranţa copiilor în trafic, ci şi de. mediul înconjurător. Scaunele auto vechi vor fi reciclate şi, astfel, nu vor mai polua aerul.

Alice Mitu - fondator ONG: Este un proiect unicat in Romania, pt ca stim ca lucrurile mari care contin mult plastic si metal, atunci cand sunt pseudoreciclate, ajung tot la groapa de gunoi. Asa ca ne-am dorit sa gasim o varianat in care parintii s afie siguri ca aceste scaune ajung unde trebuie.

Atât plasticul, cât şi metalul vor fi folosite pentru fabricarea altor produse utile, cum ar fi centurile de siguranţă pentru maşini sau obiecte de uz casnic. Fundaţia are două centre, unul în Constanţa şi altul în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » Reducere și consiliere pentru un scaun auto nou pentru copii