Antena Meniu Search
x

Restricţii de circulaţie, astăzi, pe Autostrada Soarelui. Ce sector de drum este afectat până la ora 16.00

Circulaţia este restricţionată, miercuri, pe Autostrada Soarelui, sensul Constanța spre București, între kilometrii 16+300 metri – 14+300 metri, pentru diferite lucrări. Restricţiile au intrat în vigoare în această dimineață, la ora 8.00, și sunt valabile până la ora 16.00.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 08:47

Restricţii de circulaţie, astăzi, pe Autostrada Soarelui. Ce sector de drum este afectat până la ora 16.00 - Hepta

Potrivit unui comunicat al polițiștilor, în zonă se fac lucrări de reparații ale parapetului median.

Restricţii de circulaţie pe Autostrada A2

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, pe Autostrada A2 pe sensul Constanța - București, traficul va fi restricționat pe a doua bandă între kilometrii 16+300 metri – 14+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparații ale parapetului median", anunță Centrul Infotrafic din IGPR.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu mare atenție, să reducă viteza în zonă lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii.

Vezi situația drumurilor naționale (drumuri naționale cu circulație întreruptă sau îngreunată, devieri de trafic, lucrări pe carosabil)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Auto » Restricţii de circulaţie, astăzi, pe Autostrada Soarelui. Ce sector de drum este afectat până la ora 16.00