Antena Meniu Search
x

Restricţii de trafic pentru maşinile de mare tonaj pe DN 7, de Crăciun şi Anul Nou

Restricţii de circulaţie pe DN 7 de Crăciun şi Anul Nou, pentru maşinile cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Restricţii de trafic pentru maşinile de mare tonaj
Vor fi restricţii de sărbători pentru maşinile de mare tonaj - Hepta

Restricţii de circulaţie pe DN 7 de Crăciun şi Anul Nou, pentru maşinile cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. Conform CNAIR, restricţiile se vor aplica pe timpul zilei, între Piteşti (judeţul Argeş) şi Veştem (judeţul Sibiu).

Potrivit prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, este complet interzistă circulaţia vehiculelor care nu sunt destinate transportului de persoane şi care au masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în zilele de sărbători şi sărbători legale.

Pe ruta Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem, este interzisă circulaţia maşinilor de mare tonaj în zilele de 24, 25 şi 26 decembrie, între orele 6.00 şi 22.00.

De asemenea, este interzisă circulaţia aceloraşi maşini în zilele de 31 decembrie 2018, 1 şi 2 ianuarie 2019.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Restricţii de trafic pentru maşinile de mare tonaj pe DN 7, de Crăciun şi Anul Nou