Antena Meniu Search
x

Parcările de pe marginea drumurilor naţionale, adevărate gropi de gunoi (Video)

În judeţul Cluj, coşurile de gunoi lipsesc în majoritatea dintre ele, iar acolo unde există fie n-au mai fost golite de săptămâni întregi, fie sunt distruse.

de Redactia Observator

la 15.03.2019, 16:54

Vezi și

În judeţul Cluj, coşurile de gunoi lipsesc în majoritatea dintre ele, iar acolo unde există fie n-au mai fost golite de săptămâni întregi, fie sunt distruse. Locurile de luat masa în aceste zone de popas sunt şi ele prea puţine şi degradate de timp. Asta dacă cineva ar putea mânca la doi paşi de gunoaie.

Prima oprire, la limita dintre judeţele Cluj şi Sălaj. Acolo, şi dacă ai vrea să arunci ceva, ajunge tot pe jos. La câţiva kilometri distanţă, acelaşi drum, o altă parcare, aceleaşi condiţii. 

Unor localnici le este mai la îndemână însă să scape de lucrurile nedorite pe marginea drumului. Cum ar fi bancheta din spate a maşinii, parbrizul sau mai multe pături. Într-un alt colţ al judeţului, dar înspre Baia Mare, parcarea pare a fi una abandonată.

Problema a fost semnalată de însuşi directorul Companiei naţionale de drumuri, cea responsabilă de felul în care arată aceste spaţii. Condiţiile oferite şoferilor care folosesc parcările au rămas însă aceleaşi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că şoferii sunt avertizaţi prin indicatoare că pot fi sancţionaţi pentru gunoaiele aruncate pe jos, până acum nimeni nu a fost amendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Parcările de pe marginea drumurilor naţionale, adevărate gropi de gunoi (Video)