Antena Meniu Search
x

Cum a spulberat 5 maşini un şofer recidivist, fugărit de poliţie prin Bucureşti

O urmărire cum rar s-a văzut în Bucureşti, în miezul zilei, a dus la un accident cu şase maşini. Cu poliţiştii pe urme, un recidivist a pierdut controlul volanului şi a zdrobit alte cinci autoturisme. Doi oameni au fost răniţi. Bărbatul aflat la volan a mai fost condamnat pentru tâlhărie.

Vezi și

O urmărire cum rar s-a văzut în Bucureşti, în miezul zilei, a dus la un accident cu şase maşini. Cu poliţiştii pe urme, un recidivist a pierdut controlul volanului şi a zdrobit alte cinci autoturisme. Doi oameni au fost răniţi. Bărbatul aflat la volan a mai fost condamnat pentru tâlhărie. Iar pasagerul lui fusese eliberat condiţionat în urmă cu două luni.

E ora 11 şi 45 de minute. O maşină staţionează, suspect, pe o străduţă din Capitală. Doi oameni sunt lângă ea. Un echipaj de Poliţie îi somează. Cei doi se urcă în maşină şi fug. Poliţiştii cer întâriri. Începe o urmărire ca-n filme. La mai puţin de 2 kilometri, şoferul pierde controlul volanului pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Capitală. 

În momentul în care a ajuns într-o intersecţie aglomerată, şoferul spera că va scăpa de poliţişti. A accelerat. Avea 150 de kilometri, spun martorii, şi spera să facă slalom printre maşinile aflate la semafor.

"Toţi eram la rând să facem la stânga şi ne-am trezit cu o lovitură din spate", povesteşte un martor.

Cinci maşini au lovit. Doi oameni au ajuns la spital. Unul dintre ei în stare gravă. A fost scos din maşină de pompierii de la descarcerare.

Şoferul urmărit mai avea în maşină un prieten, iar amândoi au antecedente penale. Fugarul a fost condamnat pentru tâlhărie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar prietenul lui a fost eliberat condiţionat acum două luni. 

Trei dintre maşinile lovite au daune totale. Iar pentru despăgubiri, proprietarii vor trebui să se judece chiar cu şoferul fugar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Cum a spulberat 5 maşini un şofer recidivist, fugărit de poliţie prin Bucureşti