Antena Meniu Search
x

Video Tarife noi pentru parcările publice din București, de la 1 martie

Se schimbă din nou tarifele pentru parcările publice din Capitală. De la 1 martie nu vor mai exista cele trei zone pentru care se percepeau tarife diferite. Va fi, aşadar, o taxă unică, de 5 lei. Riveranii vor fi cei mai avantajaţi. Cei care au locuri publice de parcare lângă casă vor plăti doar 50 de lei pe lună, sau 500 de lei pe an pentru un abonament. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 24.02.2023, 15:01

Vezi și

Taxa va fi unică, de 5 lei pe oră, indiferent de zona în care veți parca, iar Primăria Capitalei a pregătit și abonament. Acesta va costa 25 de lei pentru o zi întreagă și 500 de lei pentru o lună, timp în care veți putea parca oriunde în parcările marcate cu albastru.

Tarife speciale pentru parcările publice din București, de la 1 martie. Ce amenzi riscă șoferii care nu plătesc taxa

Vor fi tarife speciale penrtu riverani. Șoferii care au în apropierea caselor parcări publice ale municipalității vor achita doar 50 de lei pe lună pentru un loc de parcare. Aceste noi tarife se vor aplica de la 1 martie și mențin și sancțiunile pentru cei care nu plătesc această taxă.

Astfel, din momentul în care vă lăsați mașina într-o parcare publică trebuie să achitați, în termen de 15 minute, tariful. În caz contrar, veți fi amendați cu 200 de lei, iar mașina va fi blocată pe locul de parcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » Tarife noi pentru parcările publice din București, de la 1 martie