Antena Meniu Search
x

Video Cum obține un sector din Capitală teren pentru noi locuri de parcare. Oamenii spun că este un abuz și vor să dea în judecată primăria

Garaje demolate cu scandal în sectorul 6 al Capitalei! Primăria a început să dărâme construcţiile oamenilor pentru a obţine noi locuri de parcare. Proprietarii garajelor spun însă că totul este un abuz şi vor să dea în judecată primăria. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 10.01.2023, 14:31

Vezi și

De ieri dimineață, cei de la Primăria sectorului 6 au început să pună la pământ garajele. Din cele 34 de construcții, șase au fost deja demolate, iar, astăzi lucrările vor continua până la ora 15.00. 

Garajele au fost construte de proprietari în 1990, plăteau impozit pentru ele, iar terenul de sub aceste construcții aparține în continuare Primăriei sectorului 6. Pentru aceste terenuri, locatarii plăteau și chirie. Acum, proprietarii garajelor sunt nemulțumiți din cauza faptului că nu vor primi despăgubiri pentru aceste construcții demolate, așa că spun că vor cere daune în instanță.

Proprietarii garajelor vor avea prioritate în acordarea noilor locuri de parcare de reședință

În paralel, Primăria sectorului 6 le-a transmis oamenilor că vor avea prioritate în acordarea noilor locuri de parcare de reședință ce vor fi construite în locul garajelor. 

Pentru a evita orice incident neplăcut, în zona unde au loc demolările au venit și polițiști locali. 

Nu este  prima oară când primăria de sector vrea să demoleze  garajele, tot pentru a construi locuri de parcare. Oamenii au deschis, însă, un proces și au câștigat, iar în 2017 instanța de judecată a decis definitiv că garajele nu pot fi demolate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum obține un sector din Capitală teren pentru noi locuri de parcare. Oamenii spun că este un abuz și vor să dea în judecată primăria