Antena Meniu Search
x

Video Un sens giratoriu din România a fost închis după numai o zi. Era considerat prea periculos

Un sens giratoriu din Sibiu a fost închis după numai o zi, după ce mai mulți șoferi au fost la un pas de accident. Deși acesta fusese semnalizat, mulți șoferi au ignorat complet marcajele și au mers direct înainte, așa cum o făceau și înainte ca intersecția să fie amenajată.

de Redactia Observator

la 29.04.2022, 16:16

sens giratoriu din Sibiu
Un sens giratoriu din România a fost închis după numai o zi. Era considerat prea periculos - Facebook @ Maria Teodora

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii veniți să verifice situația din trafic au decis să închidă sensul giratoriu pe loc și să contacteze de urgență firma responsabilă de semnalizare.

Polițiștii sibieni au restricționat imediat circulația

Polițiștii rutieri au închis accesul în sensul giratoriu cu balize, asta după ce pentru câteva zeci de minute o mașină de poliție a staționat pe banda pe care șoferii circulau necorespunzător înspre Cisnădie, fără să intre în sensul giratoriu.

"Polițiștii rutieri care s-au deplasat în intersecția menționată au constatat că disfuncționalitățile de trafic au fost cauzate de semnalizarea rutieră incompletă. Astfel, polițiștii au contactat de urgență reprezentantul societății responsabile cu realizarea semnalizării și au luat măsura restricționării circulației în intersecție prin impunerea unor amenajări rutiere provizorii cu scopul de a ajuta participanții la trafic până la finalizarea lucrărilor de amenajare a sensului giratoriu, respectiv de semnalizare completă vertical și orizontală, urmând ca traficul să fie reluat în sens giratoriu doar după finalizarea acestor lucrări", a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Auto » Un sens giratoriu din România a fost închis după numai o zi. Era considerat prea periculos