Antena Meniu Search
x

Video Veşti bune pentru şoferi. Aplicaţia ''Amiabila'' va avea funcţii noi din această lună

Au trecut trei luni de când s-a lansat aplicaţia menită să îi ajute pe şoferii implicaţi în accidente să înlocuiască birocraţia cu soluţii moderne, digitale. Amiabila, aşa cum se numeşte, permite completarea în format electronic a formularului de "Constatare amiabilă de accident". Iar şoferii români au primit soluţia cu braţele deschise. Mai mult, are acum şi funcţii noi. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 19.01.2023, 09:14

Vezi și

Aplicaţia care digitalizează amiabila unui accident s-a dovedit cu adevărat utilă. Acest lucru se vede din numărul mare de accesări. Din octombrie de când a fost creată au fost făcute peste 70.000 de conturi, iar numărul zilnic de oameni noi care se înregistrează depăşeşte 300. Peste 6.600 de şoferi au completat deja formularul de constatare amiabilă.

Din această lună vor exista funcţii noi pentru a ne administra mai uşor şi mai eficient documentele care trebuie să însoţească obligatoriu un mijloc de transport. Aplicaţia va emite alerte prin care vom fi notificaţi că urmează să expire ITP-ul, poliţa RCA sau rovinieta. Pot să vină pe telefonul mobil, printr-un SMS sau e-mail. Aplicaţia este gratuită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Stiri Auto » Veşti bune pentru şoferi. Aplicaţia ''Amiabila'' va avea funcţii noi din această lună