Antena Meniu Search
x

Afacerea de succes a unei tinere din Bucureşti, marţi, la Observator 12.00 - 14.00

Alegerea cadoului perfect este, de multe ori, o misiune aproape imposibilă! Goana noastră între magazine sau florării a devenit însă o idee de afacere pentru o tânără din Capitală. Femeia este acum "complice" pentru cei care rămân în pană de inspiraţie la acest capitol.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 22:47

Vezi și

Alegerea cadoului perfect este, de multe ori, o misiune aproape imposibilă! Goana noastră între magazine sau florării a devenit însă o idee de afacere pentru o tânără din Bucureşti.

Femeia este acum "complice" pentru cei care rămân în pană de inspiraţie la capitolul surprizelor inedite.

Detalii, dar şi secretele unei afaceri pentru care banii nu vin firesc, la finalul fiecărei luni, le aflaţi marţi, la Observatorul orei 12. Un format nou, cu două ore din care nu lipseşte nimic.

Andreea Ţopan, Valentin Butnaru şi Olivia Păunescu vă aduc cele mai importante ştiri ale zilei, reportaje inedite şi multe informaţii utile. De la 12 la 14 aflaţi răspunsul la toate întrebările despre Săptămâna Albă care începe pe 4 martie, toate informaţiile despre nebunia înscrierii copiilor la şcoală, dar şi multe trucuri cu care nu veţi da greş la niciun interviu de angajare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Afacerea de succes a unei tinere din Bucureşti, marţi, la Observator 12.00 - 14.00