Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tot mai mulți angajați români, nemulțumiți de serviciul pe care îl au

de Redactia Observator

la 20.01.2019 , 01:46

Excursii exotice, abonamente la sală şi mai multe zile libere! Sunt dorinţele angajaţilor din România, care devin porunci pentru angajatori. În plină criză a forţei de muncă, patronii fac tot posibilul să-şi păstreze salariaţii, dar nu este o misiune tocmai uşoară. Cel mai recent studiu arată că tot mai mulţi români sunt nemulţumiţi la serviciu şi chiar intenţionează să-şi schimbe locul de muncă.

Anul nu a început prea bine în sectorul muncii. Oriunde întrebi, dai de câte un angajat nemulţumit.

Un studiu realizat de una dintre cele mai mari platforme online cu oferte de joburi confirmă nemulţumirile salariaţilor români.

Vezi și

Doi din cinci angajaţi se declară complet nefericiţi la serviciu. Şi 10 la sută dintre ei se gândesc chiar să şi caute ceva mai bun în afara ţării. Cei mai mulţi, din pricina salariului.

Stagnarea profesională, atmosfera neprietenoasă, dar şi şefii dificili sunt alte motive de nemulţumire.

Am întâlnit însă şi angajaţi fericiţi. Sunt românii care sunt răsplătiţi constant de angajatori. Ana Maria, de exemplu, spune că se consideră o norocoasă.

De câteva ori pe an, colegii pleacă împreună să experimenteze locuri şi activităţi noi. În pachetul de beneficii sunt incluse plimbări cu balonul, croaziere pe yacht sau şedinţe de echipă în destinaţii exotice.

Compania, una dintre cele mai puternice pe piaţa dermato-cosmeticelor, a învăţat că un angajat mulţumit înseamnă un angajat eficient.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă vacanţe, românii şi-ar mai dori de la angajatori un program flexibil sau posibilitatea de a lucra de acasă, dar şi reduceri la diverse cluburi sau clinici.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri economice » Tot mai mulți angajați români, nemulțumiți de serviciul pe care îl au