Antena Meniu Search
x

Video Cardurile sociale au fost "umplute" cu 250 de lei pentru peste 2,4 milioane de români. Alţi 90.000 de oameni aşteaptă cardurile de stat

Peste 2,4 milioane de români au primit 250 de lei pe cardurile sociale, tranşa pe luna august. Alţi 90.000 de oameni îşi aşteaptă cardurile de la stat. Imediat ce le vor primi, banii vor fi viraţi în conturi, promite premierul. Programul de sprijin va continua şi la anul.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 21:32

Vezi și

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele aferente tranşei pe luna august şi a precizat că este vorba de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului pentrun alimente. “Tot astăzi avem o veste bună şi de la Ministerul Fondurilor Europene. Toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august. Vorbim de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului”, a declarat Ciolacu, vineri, la începutul şedinţei de Guvern.

El a precizat că aceste programe vor continua şi în exerciţiul financiar viitor. “În acest moment există o diferenţă de 90.000 de noi beneficiari eligibili şi imediat după ce vor fi emise cardurile pentru aceste persoane, ele vor fi alimentate cu banii necesari. Mai mult, din negocierile avute înainte de domnul ministru Boloş, în acest moment de domnul ministru Câciu, aceste programe vor continua şi în exerciţiul financiar viitor. Vor fi prinse şi din 2024 încolo”, a mai afirmat premierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Cardurile sociale au fost "umplute" cu 250 de lei pentru peste 2,4 milioane de români. Alţi 90.000 de oameni aşteaptă cardurile de stat