Antena Meniu Search
x

Video Șoferii își pot plăti polița RCA și în 6 sau 12 rate egale. Cât costă acum asigurarea pentru categoria B

Informaţii utile avem şi pentru şoferi. Având în vedere că asigurările auto se tot scumpesc, vă anunţăm că cine nu pcoate plăti deodată întreagă valoare a poliţei, poate apela la rate. Concret, şoferii vor putea împărţi costul RCA în până la 12 rate, dar vor avea de plătit şi o dobândă în acest caz.

Alin Stan
de Alin Stan

la 09.05.2024, 18:13

Vezi și

Asigurările obligatorii se tot scumpesc de la an la an, deși există în vigoare plafonarea acestora, până în luna iunie a acestui an. Spre exemplu, comparativ cu anul trecut, unele companii vin cu oferte și cu 45% mai mari. Dacă un șofer cu categoria B0 plătea anul trecut pentru o asigurare 950 de lei, anul acesta plătește pentru aceeași asigurare 1.378 de lei. Sunt unele companii care vin cu o crește de 16%.

Totodată, cei care nu reușesc să își plătească o poliță de asigurare, pot face acest lucru în rate, până la 12 rate egale, așadar pentru clienții care vor reintra în acest sistem sunt deja 4 mari brokeri care îi pot ajuta să plătească în 4 rate egale. Pentru acest lucru, șoferii nu vor trebui să plătească o taxă suplimentară, însă dacă vrem să luăm o asigurare în 6 sau 12 rate egale se presupune achitarea unei dobânzi suportabile pentru șoferi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri economice » Șoferii își pot plăti polița RCA și în 6 sau 12 rate egale. Cât costă acum asigurarea pentru categoria B