Antena Meniu Search
x

Vacanțele romantice, cadouri la modă de Ziua Îndrăgostiților

Mai este o lună până la Ziua Îndrăgostiţilor. Pare mult dar timpul zboară. Niciodată nu ai prea mult timp la dispoziţie când vine vorba să-ţi impresionezi sufletul pereche. Iar un buchet de trandafiri nu salvează întotdeauna situaţia. N-ar fi rău să luaţi în calcul varianta unei vacanţe romantice.

Vezi și

Mai este o lună până la Ziua Îndrăgostiţilor. Pare mult dar timpul zboară. Niciodată nu ai prea mult timp la dispoziţie când vine vorba să-ţi impresionezi sufletul pereche. Iar un buchet de trandafiri nu salvează întotdeauna situaţia. De aceea n-ar fi rău să luaţi în calcul varianta unei vacanţe romantice. Sau de shopping.

Cu trandafiri, o sticlă de vin roşu în camera de hotel şi o vedere spre o mare superbă chiar şi iarna... Aşa sunt aşteptaţi îndrăgostiţii pe litoral.

Dragostea adevărată este cea care te face mereu mai bun. Acesta este unul dintre citatele cu care tinerii care aleg să-şi petreacă sfântul Valentin la mare sunt întâmpinaţi în acest hotel din staţiunea Mamaia.

200 de lei costă camera pentru o noapte, la patru stele. Astă-vară, în vârf de sezon, era 800. De ziua lor, îndrăgostiţii mai primesc însă o reducere.

Iolanda Nanu, manager hotel: Am dorit să fie o seară petrecută în intimitate şi acordăm 20% reducere atât la cazare cât şi la serviciile de masă.

Dulciurile sunt şi ele căutate, parcă mai mult decât de obicei, în luna dragostei. În cofetării, ele iau forma torturilor din bezea, frişcă şi ciocolată, decorate cu fructe de pădure şi căpşuni. Iar în restaurante, banana flambată se serveşte cu îngheţată de ciocolată şi de vanilie.

Deserturile sunt pe placul tuturor. Când vine vorba de cadouri însă, părerile sunt împărţite. 

De aceeaşi părere sunt şi reprezentanţii agenţiilor de turism. În Dubai, pentru o vacanţă de o săptămână la shopping, plătiţi 760 de euro de persoană. Iar pentru romantici Veneţia rămâne destinaţia ideală. Mai ales că acolo sărbătoarea iubirii coincide cu perioada vestitului carnaval.

Potrivit Federaţiei Patronatelor în turism, Italia este pe primul loc în topul destinaţiilor externe de Valentine's Day, urmată de Bulgaria. În ţară, câştigă detaşat Valea Prahovei şi staţiunile balneare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Vacanțele romantice, cadouri la modă de Ziua Îndrăgostiților