Antena Meniu Search
x

Wizz Air lansează zboruri noi către o destinaţie de vis. Biletele pornesc de la 199 de lei

Wizz Air lansează din iunie noi zboruri din Bucureşti, spre Izmir, o nouă destinaţie de vacanţă în Turcia, biletele de avion fiind deja disponibile pe site-ul său şi prin aplicaţia pentru mobil, la preţuri ce pornesc de la 199 de lei.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 17:24

Wizz Air lansează zboruri noi către o destinaţie de vis. Biletele pornesc de la 199 de lei
Wizz Air lansează zboruri noi către o destinaţie de vis. Biletele pornesc de la 199 de lei - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene, începând din 17 iunie, călătorii se vor putea bucura de zboruri directe către Izmir (Aeroportul Internaţional Adnan Menderes) de trei ori pe săptămână, în fiecare luni, vineri şi duminică.

"Călătorii români pot explora acum Izmir, al treilea oraş ca mărime din Turcia, dar şi cel mai mare de la Marea Egee. Cu o istorie ce se întinde pe parcursul a mii de ani, printre obiectivele celebre ale metropolei care aşteaptă să fie descoperite se numără Agora Open Air Museum, Turnul cu Ceas din portul Izmir, bazarul Kemeralti şi împrejurimile sale de pe dealurile ce găzduiesc Kadifekale, unul dintre castelele oraşului. De asemenea, turiştii pot profita din plin de plajele însorite ale oraşului Izmir, precum şi de atracţiile sale naturale fascinante, cum ar fi Golful Izmir, Delta Gediz sau Paradisul păsărilor din Cigli. Festivalul Internaţional Anual de la Izmir, alături de numeroase alte târguri de cultură, muzică şi gastronomie, îi aşteaptă pe pasionaţii de călătorii", se arată în comunicat, potrivit Agerpres

Wizz Air va redeschide rutele din Bucureşti către Salzburg şi Budapesta

De asemenea, Wizz Air va redeschide rutele din Bucureşti către Salzburg, de la 1 aprilie, şi către Budapesta, din 17 iunie. În plus, compania aeriană va inaugura noua sa rută din Bucureşti către Leipzig pe 20 iunie. "Aceste noutăţi subliniază angajamentul constant al Wizz Air de a oferi pasagerilor români o gamă largă de opţiuni de călătorie la preţuri accesibile", se mai spune în document.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 205 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Wizz Air lansează zboruri noi către o destinaţie de vis. Biletele pornesc de la 199 de lei