Antena Meniu Search
x

Video Schema prin care doi angajaţi de la Otopeni au furat 260.000 de euro de la Wizz Air în câteva luni

Doi bărbaţi au furat un sfert de milion de euro din avioanele unei mari companii aeriene. Erau şoferii firmei care se ocupa de aprovizionarea cărucioarelor cu băuturi şi parfumuri din aeronave. Câteva luni bune au luat sume importante din încasările zilei, dar şi produse. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.03.2024, 19:41

Vezi și

Bărbaţii de 45 şi 29 de ani au fost prinşi în flagrant, la sediul firmei la care lucrau, în timp ce descărcau marfa. Banii furaţi erau ascunşi în maşină, în spatele cotierelor. Cei doi îşi rotunjeau considerabil veniturile de luni bune. 

Angajaţii companiei aeriene lăsau în avion pe timpul nopţii, în cărucioare, pungi sigilate cu banii obţinuţi din vânzarea de mâncare, băuturi sau parfumuri. Tot acolo rămâneau şi produsele scoase la vânzare a doua zi. Cei doi suspecţi trebuiau să refacă stocurile aşa că aveau acces în aeronave. Luau o parte din bani şi din bunuri iar apoi puneau un sigiliu nou. Astfel, cei doi bărbaţi au reuşit să fure peste 260.000 de euro. 

Cum a fost descoperită schema celor doi

Bogdan Dinu, reporter Observator: Primul care a intrat la bănuileli a fost administratorul firmei la care lucrau, când şi-a dat seama că lipsesc sume importante de bani. El a fost şi cel care a anunţat poliţia. Apoi, agenţii au urmărit câteva zile drumul celor doi spre şi dinspre aeroport până când i-au prins.

La ei acasă, poliţiştii au găsit o parte din bunurile furate. 

Anne Ciolcă, Poliția Ilfov: În cadrul percheziţiilor, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri şi aici vorbim despre produse alimentare şi cosmetice, despre ceasuri, parfumuri, băuturi alcoolice.

Indivizii sunt sub control judiciar pentru 60 de zile

Cei doi indivizi erau şoferi pe camionul care transporta banii şi bunurile. Responsabilă pentru aprovizionarea cărucioarelor din avioane era o companie din Ungaria. Aceasta a subcontractat afacerea către o societate românească. Cei doi bărbaţi sunt acum sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 13 voturi
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Schema prin care doi angajaţi de la Otopeni au furat 260.000 de euro de la Wizz Air în câteva luni