Antena Meniu Search
x

Wizz Air reia un zbor către o destinaţie de poveste, la două ore de România. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei

Wizz Air sărbătoreşte primul zbor care reconectează Bucureşti şi Salzburg, această rută îmbunătăţind conectivitatea între România şi Austria.

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 09:49

Wizz Air a reia un zbor către o destinaţie de poveste, la două ore de România. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei
Wizz Air a reia un zbor către o destinaţie de poveste, la două ore de România. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al companiei, remis luni odată cu relansarea acestei rute, Wizz Air îşi reafirmă dedicarea pentru extinderea reţelei sale, conectând pasagerii la "destinaţii interesante şi acordând în acelaşi timp prioritate accesibilităţii, alături de o experienţă de înaltă calitate la bord".

"Suntem încântaţi să relansăm ruta noastră din Bucureşti către Salzburg, oferind călătorilor români posibilitatea de a explora acest oraş istoric, bogat din punct de vedere cultural, la tarife imbatabile. Farmecul nemuritor al Salzburgului şi angajamentul Wizz Air de a oferi opţiuni de călătorie la preţuri accesibile se aliniază perfect şi aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bord, în călătoria lor pentru a descoperi magia Salzburgului", a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Ce pot vizita turiştii în Salzburg

Salzburg, renumit pentru peisajele sale pitoreşti şi patrimoniul cultural bogat, cuibărit în uimitorii Alpi austrieci, atrage călătorii cu centrul său vechi fermecător. Vizitatorii pot explora locul de naştere al lui Mozart, explorând repere emblematice, cum ar fi Cetatea Hohensalzburg, Palatul Mirabell şi captivanta Catedrală din Salzburg. Scena vibrantă a artelor din oraş, faimoasele festivaluri de muzică clasică şi preparatele culinare delicioase promit o experienţă de neuitat pentru fiecare călător.

De asemenea, cei care vizitează Salzburg se pot bucura de aventuri palpitante la schi, în mijlocul impresionanţilor Alpi austrieci. Cu acces uşor la staţiuni de schi de top, cum ar fi Ski amade, există ceva pentru fiecare nivel de îndemânare. De la pârtii cu dificultate redusă, perfecte pentru familii, la trasee dificile pentru schiorii experimentaţi, Salzburg este un paradis pentru iubitorii sporturilor de iarnă, se mai spune în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Wizz Air reia un zbor către o destinaţie de poveste, la două ore de România. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei