Antena Meniu Search
x

Video Hustle 2024. Distracţie la cote maxime în prima seară de festival, organizat pentru prima oară la mare: "E senzaţia litoralului"

Este primul weekend de distracţie la mare. Mii de tineri au ajuns în staţiunea Costineşti, acolo unde a început primul festival de muzică trap din acest an. DJ-ii au intreţinut atmosfera întreaga noapte, iar miile de tineri s-au distrat până la răsărit. 

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 07:38

Vezi și

Tinerii au dansat toată noaptea, la malul mării, pe cele mai râvnite piese trap ale momentului. Pe lângă voia bună, nu a contat nimic altceva, nici măcar condiţiile de cazare. 

Festivalier: Senzaţional, ca în fiecare an. Super distracţie că aici mereu e senzaţia litoralului.

Cosmina Zamfir, organizator: Este seara dedicată DJ-ilor, care pun piesele preferate ale tuturor participanţilor acestui festival şi ne aşteptăm ca şi publicul să se bucure de momentele acestea, după cum se poate vedea în spatele meu. Toată lumea se distrează şi toată lumea are un vibe bun.

Tinerii, pregătiţi de peste o lună

Pe acelaşi subiect

Mulţi şi-au pregătit ţinuta chiar şi cu o lună înainte, pentru a fi siguri că sunt în ton cu festivalul şi că atrag toate privirile. Tot la Costineşti, în aceste zile are loc şi un festival dedicat fanilor muzicii Rock, unde aseară au urcat pe scenă Alternosfera şi Bucovina. 

Festivalier: Foarte mişto spectacolul, îmi place foarte tare. Chiar recomand să vină toată lumea aici. 

Forţele de ordine s-au pregătit din timp pentru aceste zile aglomerate de pe litoral.  

Olimpia Ceară, IPJ Constanţa: Aproximativ 450 de poliţişti vor fi la datorie zilnic pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii vor fi prezenţi pe principalele artere rutiere, în zonele aglomerate şi în cele de agrement, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Daniel Gheorghe, Agenţia Naţională Antidrog: Pe toată durata festivalului, specialiştii antidrog vor desfăşura activităţi specifice de informare şi consiliere privind efectele şi riscurile asociate consumului de droguri şi vor oferi, la nevoie, sprijin de specialitate. 

Festivalul de trap, organizat pentru prima dată în Constanța, după ce edițiile anterioare s-au desfășurat la munte, va avea şi o premieră. Rapperul american Offset va cânta mâine seară pentru prima dată în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Entertainment » Hustle 2024. Distracţie la cote maxime în prima seară de festival, organizat pentru prima oară la mare: "E senzaţia litoralului"