Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Aur pentru România la Olimpiada Internaţională de Geografie. Elevii au adus acasă în total 4 medalii

Echipa care a reprezentat România la Olimpiada Internaţională de Geografie care a avut loc anul acesta în Irlanda a câştigat patru medalii: una de aur, una de argint şi una de bronz pentru doi elevi. Trei dintre medalii au fost obţinute de către elevi din Iaşi.

de Redactia Observator

la 24.08.2024 , 14:46

Aur pentru România la Olimpiada Internaţională de Geografie
Aur pentru România la Olimpiada Internaţională de Geografie

Rezultatele remarcabile obţinute de elevii români la a XX-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Geografie din Irlanda au fost făcute publice sâmbătă după amiază, de Ministerul Educaţiei. 

Medalie de aur pentru România

David Mihai Dumitrescu, de la Colegiul Naţional „Carol I” Craiova, a obţinut medalie de aur. Elevul Ian Mitocaru, de la Colegiul Naţional Iaşi, a obţinut medalie de argint, iar medalii de bronz au obţinut Tudor Olariu, elev al Colegiului Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi şi Iustin Bălan, de la Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu” Iaşi.

Articolul continuă după reclamă

Echipa României a fost condusă de profesorii Mihaela Cornelia Fiscutean şi Dorin Fiscutean, de la Colegiul Naţional Iaşi, relatează news.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Educaţie » Aur pentru România la Olimpiada Internaţională de Geografie. Elevii au adus acasă în total 4 medalii