Antena Meniu Search
x

Video Câţi bani primesc în funcţie de judeţ absolvenţii care au luat 10 la BAC sau Evaluarea Naţională

Elevii care au luat zece pe linie la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi premiați în anumite judeţe. La Târgu Jiu, absolvenții vor primi o sumă consistentă din partea municipalității, dar astfel de recompense vor fi acordate și în alte zone. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 04.07.2022, 09:40

Vezi și

În Târgu Jiu, sunt 3 elevi care au reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională și încă 8 absolvenți care au luat zece pe linie la examenul de Bacalaureat. Toți cei 11 vor primi din partea municipalității câte 10 mii de lei.

Premii în banii pentru absolvenţii de 10

Autoritățile vor, astfel, să le recunoască eforturile elevilor, dar și să încurajeze performanța la școală. Și în alte județe, elevii de 10 vor fi premiați. În Dolj, de exemplu, media 10 este răsplătită cu 2.500 de lei.

În Suceava, cine a luat 10 pe linie la Evaluare va primi 3.000 de lei, iar liceenii care au trecut Bacul cu 10 vor primi câte 5.000 de lei. În Alba, premiul este în valoare de 500 de lei, iar în Galați, decarii se vor bucura de cadouri și premii în bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Educatie » Câţi bani primesc în funcţie de judeţ absolvenţii care au luat 10 la BAC sau Evaluarea Naţională