Antena Meniu Search
x

30 de ani de Antena 1. Atmosferă incendiară la ceas aniversar

30 de ani de Antena! 30 de ani de muncă, satisfacţie şi reuşită! 30 de ani de la prima emisie! Antena, să rămâi aşa şi peste alţi 100! Aseară, întreaga echipă s-a reunit, la ceas aniversar. Iar Delia, Loredana şi Paraziţii s-au asigurat că atmosfera este una incendiară.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 09:08

Vezi și

Alessandra Stoicescu: Au fost senzaţonali primii 30 de ani, să fie cel puţin la fel următorii 30. Vă pup, La mulţi ani Antena! 

Bogdan Alecsandru: La mulţi ani, prima dată! şi apoi, să ne fie bine tuturor, nu doar nouă, de aici, de la Antena, dar şi vouă, celor de acasă. Ne dorim din ce în ce mai mult şi ştim că Antena 1 ne poate oferi asta. Suntem acasă, e o familie Antena 1. Noi suntem foarte sudaţi. Şi cred că asta e cea mai frumoasă amintire din cadrul Observatorului de dimineaţa.

Valentin Butnaru: Te iubesc, Antena! nu am zis asta niciodată. Iubesc Antena. Mă bucur că am luat o decizie acum 11 ani.

Andreea Ţopan: La mulţi ani, în primul rând. De 15 ani sunt în familia Antena, de 15 ani la Observator.

Mihaela Călin: Sunt alături de Antena 1 de 16 ani. Îmi doresc doar atât: să rămânem la fel de verticali.

Sonia Simionov: Eu am reuşit în Antena 1 să mă dezvolt şi să evoluez, aşa cum nu cred că aş fi putut face-o în altă parte. La mulţi ani, Antena 1! La mulţi ani Observator! Practic, Singurul program de 30 de ani pe post! 

Ioana Scărlătescu: Simt că pot să fiu autentică, ceea ce se întâmplă rar în televiziune, mai ales când lucrezi la ştiri. 

Camelia Bălţoi: La mulţi ani, Doamne ajută! Să ne auzim şi peste 30 de ani. 22:35

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » 30 de ani de Antena 1. Atmosferă incendiară la ceas aniversar