Antena Meniu Search
x

Video Actriţa Demi Moore vrea să-şi înscrie căţelul în Cartea Recordurilor

Demi Moore se mândreşte cu patrupedul său şi vrea să-l înscrie în Cartea Recordurilor drept cel mai mic câine din lume. Actualul record este deţinut de Pearl, un chiuaua înalt de numai 9 centimetri şi lung de 12 centimetri. Actriţa a postat pe Instagram o poză cu Pilaf, câinele ei în vârstă de 2 ani, pe care-l măsoară cu o bancnotă de 100 de dolari, ca să arate cât este de mic. 

de Redactia Observator

la 14.04.2023, 20:30

Vezi și

Ideea i-a venit lui Demi Moore după ce văzut povestea lui Pearl, un chihuahua în vârstă de 2 ani, care a fost încoronat săptămâna aceasta cel mai mic câine din lume. Actriţa spune că Pilaf, patrupedul ei, este şi mai mic.

Pentru a demonstra asta, l-a măsurat cu o bacnotă de 100 de dolari şi a postat experimentul pe Instagram alături de mesajul: "Nu ştiu ce credeţi voi, dar cred că Pilaf ar putea să-l detroneze pe Pearl".

Fanii actriţei au părut încântaţi de idee şi au încurajat-o pe vedetă să ceară o măsurătoare oficială pentru Pilaf. Cei de la Guinness World Records au părut şi ei impresionaţi şi au reacţionat la postarea vedetei cu mai multe emoticoane.

Pilaf o însoţeşte pe Demi Moore în toate călătoriile

Pilaf, care are deja propria pagină de Instagram, o însoţeşte pe Demi Moore în toate călătoriile. Anul trecut, în timp ce se afla în Paris, vedeta l-a ascuns în sân pentru a intra cu Pilaf la muzeul Luvru, pentru a admira împreună celebrul tablou Mona Lisa.

Pearl, actualul căţel care deţine recordul pentru cel mai mic câine din lume, măsoară 9,14 centimetri înălţime şi 12,7 centimetri în lungime şi cântăreşte doar 553 de grame.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Actriţa Demi Moore vrea să-şi înscrie căţelul în Cartea Recordurilor