Antena Meniu Search
x

Video Ana Baniciu se reinventează şi a lansat un nou single după doi ani: "A fost o pauză de bun augur, însă acum îmi doresc să cânt"

Ana Baniciu revine cu o nouă piesă şi un nou clip, după o pauză de aproape doi ani. Narcotic se numeşte noua piesă, şi este mai mult decât o poveste de iubire. 

de Redactia Observator

la 05.04.2022, 13:34

Vezi și

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală alături de Cat Music și marchează astfel o nouă etapă în cariera sa. Prima piesă lansată alături de casa de discuri se numește "Narcotic" și dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată.

"Revin după o pauză muzicală și cred că și socială. Am fost prezentă în televiziune și în online, dar la capitolul muzică am preferat să aștept, să mă regăsesc și să continui cea mai mare pasiune a mea așa cum îmi doresc. Cred că a fost o pauză de bun augur și acum, mai mult ca oricând, îmi doresc să cânt și să scot toată energia asta frumoasă din mine", spune Ana. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Ana Baniciu se reinventează şi a lansat un nou single după doi ani: "A fost o pauză de bun augur, însă acum îmi doresc să cânt"