Antena Meniu Search
x

Foto Ashleigh Barty a născut, la un an după retragerea din carieră. Fostul lider WTA a făcut anunțul pe Instagram: "Băiatul nostru frumos"

Fostul lider WTA Ashleigh Barty, în vârstă de 27 de ani, a devenit mamă pentru prima oară. Sportiva a făcut anunțul pe Instagram, postând o fotografie cu nou-născutul. 

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 16:34

"Băiatul nostru frumos. Bun venit pe lume, Hayden!", a anunţat soţul fostei sportive, Garry Kissick."Viitor campion la Wimbledon? Felicitări!", a reacţionat contul oficial al turneului de grand slam de la Wimbledon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ashleigh Barty s-a căsătorit în iulie 2022 cu jucătorul de golf Garry Kissick. Barty s-a retras din activitatea sportivă în martie 2022.

Ashleigh Barty și-a afirmat susţinerea pentru Simona Halep

În luna mai, Ashleigh Barty îşi afirma susţinerea pentru Simona Halep, care este suspendată provizoriu de mai multe luni pentru dopaj. "O iubesc pe Simo şi o respect pe Simo. Am vorbit cu ea un pic în ultimele 12 luni, doar ca să văd cum este. Este o persoană excepţională. Sper sincer că va avea oportunitatea de a spune ce are de spus şi de a explica varianta ei, pentru că mereu există două laturi ale fiecărei poveşti. Cred că v-ar fi greu să găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren, făcând ceea ce iubeşte, şi anume să concureze pe o scenă mare împotriva celor mai bune jucătoare din lume", spunea atunci Barty, potrivit news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Ashleigh Barty a născut, la un an după retragerea din carieră. Fostul lider WTA a făcut anunțul pe Instagram: "Băiatul nostru frumos"