Antena Meniu Search
x

Video Beyonce a rescris faimoasa melodie "Jolene" într-un adevărat imn feminist. Noul album bate record după record

Beyonce continuă să scrie istorie în industria muzicală. Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani a devenit, oficial, primul artist de culoare care a ajuns pe primul loc în topul Albumelor din Marea Britanie cu un album de muzică country. Cowboy Carter este primul album de muzică country al artistei, iar printre cele 27 de piese pe care le conţine se află și o reinterpretare mai modernă a hitului lui Dolly Parton "Jolene". Beyonce a rescris total unele strofe şi a transformat celebra melodie într-un adevărat imn feminist.

de Redactia Observator

la 06.04.2024, 19:59

Vezi și

Multe voci o acuză pe Beyonce că a rescris versurile celebrei melodii country într-o variantă ameninţătoare, ca să îşi ţină rivalele departe de soţul ei, Jay-Z. Dincolo de controverse, noul album bate record după record.

Nu este, însă, pentru prima dată când Beyonce doboră un dublu record în Official Charts. În 2003, a avut aceeaşi performanţă cu albumul său de debut solo Dangerously In Love, care a obținut patru discuri de platină, și cu single-ul "Crazy in Love", cântat alături de soţul ei Jay-Z.

Săptămâna aceasta, Beyonce a primit prestigiosul premiu Innovator

  • Beyonce, artistă: Vreau să dedic acest premiu tuturor celor care și-au dedicat viața și arta pentru a crea o schimbare. Vă mulțumesc pentru sacrificiile voastre, vocile voastre și spiritele voastre. Mulțumesc Rosettei Tharpe, domnișoarei Tracy Chapman, Lindei Martell, Prince, Stevie Wonder, Andre 3000, Tinei Turner și Michael Jackson – și multor altora.

Stevie Wonder a urcat pe scenă pentru a-i înmâna trofeul şi a subliniat că talentata cântăreaţă a mai spart o barieră. Este prima femeie de culoare care a ajuns pe primul loc în topul muzicii country din Statele Unite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Entertainment » Beyonce a rescris faimoasa melodie "Jolene" într-un adevărat imn feminist. Noul album bate record după record