Antena Meniu Search
x

Video Beyonce, în război cu temutul Fisc american. Diva cere să îi fie anulat un impozit de aproape 3 milioane de dolari

Beyonce declară război temutului Fisc din American. Cere să îi anuleze un impozit de aproape trei milioane de dolari. Diva este furioasă, spune că inspectorii i-au pus taxă şi pe donaţii, care sunt scutite de impozit prin lege. 

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 20:33

Vezi și

Cele aproape trei milioane de dolari pe care fiscul din Statele Unite îi vrea de la Beyonce sunt o datorie din 2018-2019, spun inspectorii.

Beyoncé susţine că Fiscul nu a luat în calcul donaţiile ei. Doar în 2018, Diva a făcut opere de caritate de aproape un milion de dolari, iar generozitatea ce ar fi trebuit să îi aducă o reducere substanţială a taxelor.

Beyoncé susţine că Fiscul nu a luat în calcul donaţiile ei

Printre altele, Beyoncé se află în spatele fundației BeyGOOD, organizație care oferă burse de studiu pentru elevii din familii sărmane şi îi ajută pe studenți să înceapă mici afaceri în Statele Unite sau în străinătate.

Cu jumătate de miliard de dolari avere, Beyoncé şi-a făcut şi faima de vedetă cheltuitoare. Îşi permite - soțul ei, Jay Z, este de cinci ori mai bogat decât ea - două miliarde şi jumătate de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Beyonce, în război cu temutul Fisc american. Diva cere să îi fie anulat un impozit de aproape 3 milioane de dolari