Antena Meniu Search
x

Bob Odenkirk, actorul din Better Call Saul, a aflat că este verișor cu regele Charles al III-lea într-o emisiune TV

Moment neaşteptat pentru Bob Odenkirk, actorul cunoscut pentru rolul din Better Call Saul. A aflat că este verişor al regelui Charles al III-lea în timpul unei emisiuni televizate.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 16:03

- Profimedia

Actorul Bob Odenkirk, starul din Better Call Saul, a aflat în timpul unei emisiuni tv că este rudă cu regele Charles al III-lea. El este văr de gradul 11 cu monarhul britanic. Sunt american și nu sunt monarhist, a spus actorul după ce a aflat vestea, potrivit Sky News.

Descoperirea a fost făcută în timpul unei emisiuni tv care urmărește arborele genealogic al celebrităților. Arborele genealogic al actorului în vârstă de 61 de ani a fost urmărit timp de cinci generații, și astfel s-a aflat că americanul și membrii familiei regale sunt rude, potrivit Mediafax.

Al cincilea străbunic al lui Bob Odenkirk a fost Friedrich Carl Steinholz, fiul nelegitim al ducelui de Plon. Ducele german de Plon a fost înrudit cu familiile regale ale Europei prin căsătorie.

Odenkirk s-a născut în Illinois. El a devenit cunoscut pentru rolurile din serialele de succes Breaking Bad și Better Call Saul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Bob Odenkirk, actorul din Better Call Saul, a aflat că este verișor cu regele Charles al III-lea într-o emisiune TV