Antena Meniu Search
x

Video Brad Pitt, emoţionat până la lacrimi în cadrul unei ceremonii budiste, în Japonia

Brad Pitt a fost văzut cu lacrimi în ochi în cadrul unei ceremonii budiste, la un templu din Tokyo. Actorul se află în turneu, în Japonia, pentru a-şi promova cel mai recent film, Trenul Asasinilor. 

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 08:22

Vezi și

Ceremonia budistă a avut loc într-unul dintre cele mai mari temple budiste din Tokyo. Brad Pitt s-a rugat alături de călugări şi de colegii săi de platou.  

Brad Pitt, emoţionat până la lacrimi 

Brad Pitt: La început, ni s-a părut amuzant să venim aici, deoarece personajul din film, Buburuza, crede că are ghinion, dar se împacă cu acest lucru. Totuşi, trebuie să recunosc că eu am fost foarte mişcat aici. Este atât de frumos. Templul în sine este foarte frumos. Călugării au fost extraordinari, iar eu... eu aproape am plâns. Am fost foarte emoţionat. Vă mulţumesc mult pentru această experienţă pe care nu o voi uita niciodată. 

Brad Pitt a participat la ceremonia de la templu ca parte a turneului de promovare pentru noul său film.  Imaginile cu actorul la templul budist au apărut la puţin timp după ce fosta sa soţie, Angelina Jolie, a făcut declaraţii şocante despre cearta care a dus la divorţul celor doi. Săptămâna trecută, actriţa a dat mai multe detalii cu privire la incidentul petrecut în 2016, în avionul privat al familiei, la întoarcerea dintr-o excursie.

Se pare că Brad Pitt, aflat la acel moment sub influenţa alcoolului, a avut o discuţie aprinsă cu unul dintre copii, şi ulterior cu soţia sa, pe care a tras-o în spatele avionului şi a bruscat-o. Angelina Jolie a spus că niciunul dintre copii nu a văzut felul în care soţul ei s-a comportat cu ea, şi nimeni nu a auzit cuvintele grele pe care acesta i le-a spus. Brad Pitt nu a comentat acuzaţiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Brad Pitt, emoţionat până la lacrimi în cadrul unei ceremonii budiste, în Japonia