Antena Meniu Search
x

Britney Spears își uimește fanii cu decizia luată. Anunț surprinzător despre cariera muzicală: „Ce mi-au făcut ei este de neiertat”

Britney Spears a explicat în câteva postări pe Instagram că este traumatizată de cei 13 ani sub tutelă și că nu este pregătită să revină în industria muzicii deocamdată.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 16:47

Britney Spears, anunț surprinzător despre cariera muzicală
Britney Spears își uimește fanii cu decizia luată. Anunț surprinzător despre cariera muzicală: „Ce mi-au făcut ei este de neiertat” - Profimedia Images

Într-un lung mesaj publicat pe Instagram, ea denunţă acţiunile familiei sale, precum şi teama de industria muzicală. 

„Ceea ce mi-au făcut ei este de neiertat”, a mărturisit Britney referindu-se la familie. „Am cerut timp de 13 ani dreptul de a interpreta cântece noi şi remixuri ale vechilor cântece... Am avut doar două luni de concediu între fiecare spectacol timp de patru ani în Vegas... şi de fiecare dată când am cerut, mi s-a spus nu!”. 

Britney Spears nu va reveni curând pe scenă

Britney Spears spune că „multă lume crede că asta este ciudat” că nu revine la muzică. „Dar oamenii nu au nicio idee despre lucrurile oribile pe care mi le-au făcut... şi ce am trăit”, a afirmat ea, înainte de a dezvălui: „Mi-e teamă de oameni şi de această industrie. Mi-au făcut cu adevărat rău”, scrie News.ro.

Pe acelaşi subiect

La mijlocul lunii noiembrie, Britney Spears a obţinut anularea tutelei impusă acum 13 ani. 

Cântăreaţa, care a fost foarte discretă privind această măsură în toţi aceşti ani, a vorbit în iunie în faţa justiţiei americane pentru a denunţa o măsură „abuzivă”. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Entertainment » Britney Spears își uimește fanii cu decizia luată. Anunț surprinzător despre cariera muzicală: „Ce mi-au făcut ei este de neiertat”