Antena Meniu Search
x

Video Carnavalul de la Rio s-a încheiat spectaculos. Extravaganţă şi culoare: ritmurile de samba au cucerit inima Braziliei

Carnavalul de la Rio s-a încheiat. Ediţia din 2022, mai scurtă decât în mod obişnuit, a fost însă la fel de spectaculoasă ca în anii trecuţi. 

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 20:14

Vezi și

La Rio s-a încheiat ediţia din acest an a carnavalului, mai scurtă ca de obicei dar la fel de spectaculoasă. 

Dansatorii de samba s-au întrecut la Rio

Parada şcolilor de samba a revenit pe Sambadrom după ce, anul trecut, a fost anulată din cauza pandemiei. Participanţii s-au arătat încântaţi să îmbrace din nou costume extravagante şi să danseze alături de prietenii lor. Printre temele alese pentru carele alegorice din acest an s-au numărat lumea filmului "Pantera Neagră" sau susţinerea egalităţii între femei şi bărbaţi.

Carnavalul de la Rio 2022 a ajuns la final

Carnavalul, amânat cu câteva luni ca o măsură de precauţie sanitară, a avut loc în acelaşi timp şi în altă metropolă braziliană, Sao Paulo. Câştigătoarele întrecerii şcolilor de samba vor fi anunţate în zilele următoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Carnavalul de la Rio s-a încheiat spectaculos. Extravaganţă şi culoare: ritmurile de samba au cucerit inima Braziliei