Antena Meniu Search
x

Caștigă rucsacul personalizat America Express în AntenaPLAY

Ai urmărit aventura America Express în AntenaPLAY? Te premiem cu rucsacul America Express personalizat. În perioada 15 aprilie - 20 mai, toți abonații înscriși în concurs intră automat în extragerea pentru unul din cele 10 premii care constau în rucsac America Express personalizat cu numele lor.

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 14:39

Caștigă rucsacul personalizat America Express în AntenaPLAY
Caștigă rucsacul personalizat America Express în AntenaPLAY

Paginde de concurs: antenaplay.ro/concurs

Si pentru toți iubitorii de aventură cel mai spectaculos reality show din România America Express și sezoanele anterioare Asia Express sunt disponibile integral pe AntenaPLAY.

America Express înseamnă o producție de anvergură, cu o desfășurare de forțe remarcabilă și un număr impresionant de ore de filmare – care surprind atât de multe povești uluitoare și situații neașteptate, ce au încăput cu greu în cele patru ediții săptămânale ale reality show-ului de la Antena 1.

Tot în AntenaPLAY este disponibil și show-ul Podcastito Express cu 40 de episoade, plin de comentarii spumoase despre ce s-a văzut și nu s-a văzut la televizor, într-o discuție antrenantă cu Cătălin Bordea, Nelu Cortea și invitații lor.

Jurnal de călătorie America Express îți arată peripețiile și situațiile limită prin care au trecut echipa de producție și vedetele, în noul sezon America Express

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Caștigă rucsacul personalizat America Express în AntenaPLAY