Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Scărlătescu se pregăteşte de Chefi la cuţite în Bucovina: "Să-i bat pe colegii mei, să facem o probă cu plăcinte"

Chef Cătălin Scărlătescu și-a mutat bucătăria la Suceava. E drept că doar temporar și doar pentru gurmanzii care au drum zilele acestea la Muzeul Satului Bucovinean. Cu preparate tradiționale din alte țări, chef Scărlătescu a făcut show și s-a fotografiat cu fanii veniți special să-l vadă.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 06.08.2021, 21:22

Vezi și

Tocănițe de scoici și fructe de mare, burgeri, varza cu cârnați picanți sunt doar câteva dintre specialitățile pe care Chef Scărlătescu le-a pregătit împreună cu elevii săi în bucătăria in aer liber de la Suceava. 

Cătălin Scărlătescu: "M-am gândit să vă fac două feluri de tocană. O tocană de scoici iar acolo avem o tocană de fructe de mare. Mai în spate am o varză cu nişte cârnaţi picanţi spectaculoşi".

După ce și-a pus la punct elevii în stilul deja consacrat, chef Scărălătescu a avut grija să asezoneze fiecare fel de mâncare cu mâna lui.

Cătălin Scărlătescu, lecţii de la gospodine

Pe acelaşi subiect

Şi pentru că în Bucovina mâncarea este delicioasă, chef Cătălin Scărlătescu abia aşteaptă să guste din specilităţile zonei.

Cătălin Scărlătescu: "Abia aştept duminică dimineaţă să mă duc să mănânc ciorba aia cu borş. Aia, roşie cu sfeclă, cu cartofi şi cu smântână".

Chef Scărăltescu face apel la gospodinele din zonă să-l ajute să-şi învingă colegii în următoarele competiții Chefi la cuţite.

Cătălin Scărlătescu: "Mi-aş dori foarte tare să vină o tăntică şi să mă invete sa fac si eu o placinta din asta moldoveneasca, asa. Să-i bat pe aia doi de la emisiune, pe colegii mei, sa facem o proba cu placinte".

Turiștii au așteptat cu sufletul la gură ca mâncarea să fie gata, atât pentru degustare cat si pentru o fotografie cu celebrul bucătar. "Fiind foarte aglomerat, asteptam sa se mai elibereze si facem si poze. Cu el în mod special". 

Show-ul culinar ţine trei zile și face parte din evenimentul "lume, lume... hai la târg", un târg al meșterilor populari și tradițiilor din Bucovina, organizat în acest weekend în muzeul Satului Bucovinean de la Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cătălin Scărlătescu se pregăteşte de Chefi la cuţite în Bucovina: "Să-i bat pe colegii mei, să facem o probă cu plăcinte"