Antena Meniu Search
x

Video Campania "Meniu de finală", un succes deosebit

A fost bucurie mare printre fanii emisiunii "Chefi la cuţite". Trei dintre telespectatori au avut norocul de a câştiga prin intermediul unei aplicaţii de food delivery, un meniu complet de finală, livrat la uşa lor chiar de unul dintre finalişti. Cum a fost întâlnirea cu fanii celui mai iubit show culinar din România, vedem împreună acum.  

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 22:03

Vezi și
  • Campania "Meniu de finală" continuă până pe 21 iunie.

Este bucuria de a-ţi vedea concurentul preferat la uşă. În timp ce finala "Chefi la cuţite" era difuzată pe Antena 1, fanii celui mai iubit show culinar din România au avut surpriza de a primi vizita unuia dintre finalişti. Concurentul preferat nu a venit cu mâna goală ci cu un meniu complet gătit chiar de el în timpul finalei. 

Cătălin Amarandei, reprezentantul echipei albastre în finală, a fost întâmpinat de un cuplu de tineri ce urmează să își unească destinele. Fanii au gustat meniul şi au dat verdictul: "Nu cred că mai este nevoie de cuvinte. E super". 

Elena Matei, finalista echipei verzi, a fost atât de entuziasmată de întâlnirea cu fanii încât a mai rămas câteva momente cu câștigătorii concursului să privească împreună marea finală: "Sper să vă placă ce v-am pregătit aici şi să luaţi o cină romantică împreună. Aveţi şi vin şi desert". 

Campania "Meniu de finală" continuă până pe 21 iunie

Câştigătoarea marii finale, Narcisa Birjaru, a fost primită cu multă căldură, iar câștigătorii aproape nu-și credeau ochilor că finalista a ajuns în casa lor.  

O premieră pentru România, campania "Meniu de finală" continuă şi în zilele următoare. Fanii "Chefi la cuţite" au, în continuare, șansa să deguste meniurile rafinate ale finaliștilor, pentru că preparatele încă vor putea fi comandate și printr-o aplicație de food delivery. Pentru București, datorită numărului mare de cereri, livrarea s-a prelungit până pe data de 21 iunie inclusiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Campania "Meniu de finală", un succes deosebit