Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Ce s-a întâmplat în platou cu chef Sorin Bontea

Sâmbătă a început sezonul 12 Chefi la Cuţite. În prima ediție difuzată pe 2 septembrie 2023, Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe jurați cu o veste neașteptată.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 21:35

Concurentul care va pune mâna pe avantaj va avea ocazia să "sucească" chefii celorlalte echipe pe parcursul a jumătate din timpul unei probe. Chefi vor fi obligați să conducă echipe adverse fără să comunice cu echipele lor.

Anunțul a luat pe toată lumea prin surprindere. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au mărturisit că este o amuletă periculoasă. "Dumnezeu cu mila".

Chefi la cuţite, sezonul 12. Ce a păţit Sorin Bontea

Nu au lipsit şicanările între juraţi. Chef Florin Dumitrescu s-a plâns că el a avut cele mai puține amulete în sezonul 11, dar este încrezător şi speră că nu se va mai repeta acelaşi lucru şi în noul sezon.

În același timp, chef Sorin Bontea și-a întrerupt colegul spunând că abia așteaptă să câștige și sezonul 12. Cei doi jurați nu au stat prea mult pe gânduri, încercând să își "atace" colegul de platoul în glume cu replici savuroase. 

Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Mai multe detalii pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Ce s-a întâmplat în platou cu chef Sorin Bontea