Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Roxana Blenche s-a luptat cu cei trei juraţi pentru amuleta pusă la bătaie de Irina Fodor

Premiera sezonului 12 Chefi la cuţite a fost aseară pe primul loc în topul audienţelor. Show-ul culinar s-a impus lider de piață pe toate segmentele de public. Prima ediţie a fost cu noroc pentru Chef Bontea, care a câştigat o amuletă importantă. Aşa că în seara aceasta se încinge atmosfera. În această seară, în platoul preselecțiilor vor păși noi concurenți cu ambiții mari și povești interesante cu care își asezonează preparatele gătite în bucătăria Chefi la cuțite. Tot în această seară, Chefii vor primi vizita uneia dintre legendele fotbalului românesc: Ioan Andone le va face o demonstrație culinară juraților, condimentată cu povești din culisele carierei sale sportive de succes.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 09:18

Irina Fodor a pus în joc o miză uriașă pentru cel de-al doilea joc de amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite, difuzat pe 3 septembrie 2023. De asemenea, jurații au rămas surprinși când au văzut cine vine să gătească alături de ei. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au avut parte de o nouă provocare la cel de-al doilea joc de amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite, care a fost difuzat pe data de 3 septembrie 2023.

Înainte ca chefii să afle marele avantaj, Roxana Blenche și-a făcut apariția în platoul emisiunii. Jurații s-au bucurat foarte tare să o revadă și să gătească alături de ea pe micile ecrane ale telespectatorilor.

„Întâlnirea cu chefii a fost senzațională, îți dai seama, ca de fiecare dată când ne revedem!”, a mărturisit Roxana Blenche.

„Am un respect deosebit pentru ea, a fost de acord să participe astăzi chiar dacă mai are două săptămâni și trebuie să nască. Dacă venea Ștefan Popescu îi mai stingeam aragazul, îi mai furam butelia, îi mai luam tocătorul. Pe ea trebuie să o ajutăm!”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Roxana Blenche s-a luptat cu cei trei juraţi pentru amuleta pusă la bătaie de Irina Fodor