Antena Meniu Search
x

Video Coldplay în România. Preţurile exorbitante la care au ajuns biletele pe site-urile de specialitate: "Le vând oamenii care şi le cumpără"

Coldplay a fost cuvântul de ordine azi în România! Au început să se vândă bilete la concertul de anul viitor şi s-a creat isterie pe internet încă de dimineaţă. Coldplay a fost în topul căutărilor Google România, iar un site de vânzări bilete a avut patru milioane de accesări pe minut. În faţa cererii masive, rockerii britanici au anunţat un bis. Organizeaza încă un concert la Bucureşti.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 20:43

Vezi și

Energia şi muzica britanicilor de la Coldplay, la dublu, la Bucureşti. Anunţul a fost făcut după ce încă de la prima oră a dimineţii, zeci de mii de fani români aşteptau la o coadă virtuală pentru bilete, când perioada de pre-sale începuse deja. 

La ora 9:00 erau peste 31.000 de fani care aşteptau să îşi cumpere bilet, iar în nici zece minute, numărul acestora s-a dublat. La 9.30, numărul ajunsese la aproape 100.000.

Emilian Nechifor, artist: De dimineaţă de la ora 9.00 stau cu laptopul în braţe şi încerc să intru pe toate site-urile posibile şi imposibile să găsesc cea mai bună variantă să reuşesc să îmi iau şi eu un bilet la Coldplay. Nu reuşesc! Efectiv toate site-urile sunt crăpate. Stau până diseară, până reuşesc să iau şi eu un bilet pentru că vreau sa îi fac şi eu o surpriza mamei. 

Internetul s-a umplut de glume pe seama românilor

Pe acelaşi subiect

După toată isteria, internetul s-a umplut de glume pe seama românilor care stau la coadă online ca să îşi cumpere bilete la Coldplay.

Dragoş Stanca, expert media: Coldplay este un nume mare care încă nu a ajuns în România. Fanii din regiune au aşteptat să vadă această formaţie live şi puterea de amplificare exponenţială pe care o are social media şi internetul au generat aşa o mică isterie. 

Cucu, artist Noaptea Târziu: Presimt că or să fie 3 sau 4 zile de concerte, aşa cum a fost în Suedia. Există nişte site-uri şi acolo găseşti bilete pe care le vând oamenii care şi le cumpără. Ei le cumpără înainte şi pe urmă le vând pe acel site.

Concertele Coldplay vor avea loc pe 12 şi 13 iunie pe Arena Naţională

Deja au apărut bilete pe mai multe site-uri din România, care revând tichetele oficiale, la preţuri exorbitante. Pe unele site-uri de specialitate, un tichet costă aproape 1.200 de lei şi urcă până la aproape 30.000 de lei. Concertele vor avea loc pe 12 şi 13 iunie, anul viitor, pe Naţional Arena, în Bucureşti. Show-urile fac parte din turneul "Music of the spheres world tour". 

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock alternativ şi piano rock din lume. A vândut peste 50 de milioane de albume și este cunoscută pentru melodii precum: "Speed of Sound", "Clocks" și "Viva la Vida".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Coldplay în România. Preţurile exorbitante la care au ajuns biletele pe site-urile de specialitate: "Le vând oamenii care şi le cumpără"